На Донеччині поранено шістьох шахтарів під час російського обстрілу з РСЗВ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
16 травня 2024, 14:21

На Донеччині поранено шістьох шахтарів під час російського обстрілу з РСЗВ

На Донеччині у результаті чергового ворожого обстрілу, який здійснили російські загарбники, постраждали шість шахтарів. Про це інформує Міністерство енергетики України в четвер, 16 травня.

📢«Сьогодні зранку ворог завдав удару по території одного з державних вугледобувних підприємств на Донеччині. Поранено 6 шахтарів. Також обстрілом пошкоджено будівлю адміністративно-побутового комплексу підприємства», – зазначено в офіційному повідомленні відомства.

Усі постраждалі отримують необхідну медичну допомогу. Деталі атаки встановлюються, додали в Міненерго.

В результаті ворожого обстрілу також постраждали мирні мешканці. Донецька обласна прокуратура повідомила, що в селі Михайлівка Покровського району була обстріляна територія одного з місцевих підприємств. П’ятеро людей отримали травми.

📢«В результаті атаки ворога на мирний населений пункт отримали тілесні ушкодження п’ятеро цивільних – троє жінок та двоє чоловіків. Наразі їм надається кваліфікована медична допомога», – повідомлено в телеграм-каналі прокуратури.

За попередніми даними, росія здійснила обстріл Покровського району з реактивних систем залпового вогню "Смерч". Обстріл стався о 10:45. Пошкодження отримали адміністративна будівля та автомобіль.

📅Нагадаємо, що 15 травня росія здійснила авіаудар по Центральному району Херсона, в результаті чого постраждали 19 людей.


Джерело: "Міністерство енергетики України, Донецька обласна прокуратура "
+Поширити: