Окупанти реорганізовують підрозділи на Луганщині, щоб не виплачувати компенсації за загиблих. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події / Регіональні
09 грудня 2022, 07:00

Окупанти реорганізовують підрозділи на Луганщині, щоб не виплачувати компенсації за загиблих

Російські окупанти реорганізовують окремі підрозділи на Луганщині, аби не виплачувати родичам загиблих військовослужбовців компенсації. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

Так, зазначається, що на ТОТ Луганської області окупаційна влада проводить реорганізацію окремих підрозділів. Після проведення зазначених заходів родичам загиблих військовослужбовців відмовляють у нарахуванні компенсації у розмірі 3 мільйонів російських рублів у зв’язку з розформуванням підрозділу та відсутністю законних підстав.

Як повідомляли раніше офіційні українські ЗМІ, російська окупаційна армія продовжує наступати на позиції ЗСУ на Бахмутському та Авдіївському напрямках, здійснювати оборону на інших ділянках фронту, а також завдавати ракетних та авіаційних ударів по території України.

7 грудня, українські військові знищили 340 російських окупантів, а також 2 танки і 2 безпілотники оперативно-тактичного рівня.

6 грудня російські окупанти втратили 540 осіб особового складу. ЗСУ також знищили 14 безпілотників оперативно-тактичного рівня та 21 одиницю автомобільної техніки.

Тим часом 7 грудня, Сили оборони України відбили атаки в районах 15 населених пунктів та уразили 6 пунктів управління противника.


Ірта-fax
+Поширити: