У Краматорську призупинили теплопостачання. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події / Регіональні
09 грудня 2022, 16:00

У Краматорську призупинили теплопостачання

На Донеччині у Краматорську через відключення електроенергії та руйнування обладнання призупинили теплопостачання, про що в Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, 9 грудня.

«Краматорськтеплоенерго» вимушено тимчасово припиняє подачу теплоносія споживачам. На жаль, постійні відключення електроенергії призводять до зупинки станції та викликають гідравлічні удари в теплових мережах, що, своєю чергою, призводить до руйнування обладнання. Наразі Краматорська ТЕЦ втретє потерпає від відключення електроенергії. Працівники підприємства докладають усіх зусиль для стабілізації ситуації», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час тривалого відключення електроенергії теплокомуненерго здійснило злив теплоносія з будинків з верхньою розводкою опалення.

Додається також, що окрім того, сьогодні станцію зупинили для ліквідації аварії на паропроводах високого тиску котла. Працівники «Краматорськтеплоенерго» працюють над усуненням поривів, після чого станцію запустять повторно. Наслідки аварії планують ліквідувати упродовж 4-5 діб.


Ірта-fax
+Поширити: