На Кремінському та Сватівському напрямках росіяни упираються, з усієї сили, - Гайдай. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
10 грудня 2022, 14:47

На Кремінському та Сватівському напрямках росіяни упираються, з усієї сили, - Гайдай

На Кремінському та Сватівському напрямах російські війська упираються, з усієї сили. Вони намагаються створити там ударне угруповання для контратак.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Час Пік.

За даними військової адміністрації, російські підрозділи накопичують сили та техніку, що може свідчити про намір контратакувати Куп'янськ на кордоні Луганської та Харківської областей.

"Вони намагаються – дивний план, але намагаються - створити ударне бойове угруповання, щоб, можливо, зробити контрнаступ на Куп'янськ. Наше військове командування все це бачить і заздалегідь реагує", - повідомив Сергій Гайдай.

За його словами, деокупована частина Луганської області зазнає постійних обстрілів.

"З кожним нашим візитом ми бачимо нові кратери, можна їх так назвати. Туди вантажівка може поміститися. Це й авіабомби, і ракети С-300 переналаштовані", - каже голова ОВА.

За його словами, у звільнене Невське на Луганщині повертаються люди, попри застереження та попередження влади про небезпеку обстрілів. Із сусідньої Макіївки місцеві жителі – навпаки – евакуюються.

Людей намагаються забезпечити найнеобхіднішим – продуктами та побутовою хімією, зв'язком та медичним сервісом.

"Ми зрозуміли, що їм потрібно в першу чергу. Ми приїжджали туди з медиками. Ми приїжджали туди з Укрпоштою. Готові навіть видавати пенсії, але поки що складова безпеки не дозволяє нормально забезпечити життєдіяльність. Хоча все, що їм потрібне, мають, зв'язок" ми налагодили".


Ірта-fax
+Поширити: