Волонтерів із Луганщини – Сергія Рашка та Юрія Широкова нагороджено відзнакою Президента України.. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
10 грудня 2022, 14:55

Волонтерів із Луганщини – Сергія Рашка та Юрія Широкова нагороджено відзнакою Президента України.

Новою відзнакою від Глави держави «Золоте серце» нагороджені двоє волонтерів з Луганщини

Про це йдеться в опублікованому на офіційному інтернет-представництві Президента України Указі № 850/2022.

«Хоча волонтерський рух став частиною фундаменту України, у нас досі не було особливої відзнаки, яка могла б стати символом нашої вдячності волонтерам і тим, хто дає силу цьому руху. Хто дає частинку свого власного життя, щоб допомогти врятувати життя інших. Тепер така відзнака є. Це серце. Золоте серце для простих людей, які захищають усіх нас. Цього року ми започатковуємо нагородження такою відзнакою. Тих, хто справді заслуговує. Тих, чиє серце – золоте, і саме тому вони – волонтери», – наголосив Володимир Зеленський.

Тож, за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України та подолання її наслідків відзнакою Президента України «Золоте серце» нагороджено, зокрема, волонтерів із Луганщини – Сергія Рашка та Юрія Широкова.


Луганська обласна державна адміністрація
+Поширити: