Діти, в яких розв’язана рф війна забрала батьків, отримали подарунки до Різдва. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події / Регіональні
15 грудня 2022, 20:00

Діти, в яких розв’язана рф війна забрала батьків, отримали подарунки до Різдва

15 грудня Ірина Верещук зустрілася з дітками, які втратили батьків через російську агресію. Захід відбувся у столиці, куди з нагоди передріздвяних свят прибули 32 дитини з Києва та Київської області. Зазначається, що це діти з різних регіонів, зокрема з Харкова, з Донеччини та Луганщини.

«Ваші батьки герої. Вони зробили все, щоб врятувати нашу державу, а ми, як держава, маємо зробити все, щоб їхній подвиг був закарбований в історії, щоб ніколи про них не забули. Ми, як держава і як влада, хочемо сказати вам: велике дякую!» – звернулась вона до запрошених гостей.

Віце-прем’єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України поспілкувалась з запрошеними на передріздвяний захід гостями: з дітьми та дорослими-опікунами, які поділились своїми життєвими історіями. А також вона вручила дітям ноутбуки для навчання та передала подарунки від Фундації Олени Зеленської: книги та солодощі.

Фото: Андрій Якобчук


Ірта-fax
+Поширити: