Кількість загиблих через землетрус у Туреччині та Сирії сягнула 1,5 тисячі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
06 лютого 2023, 16:34

Кількість загиблих через землетрус у Туреччині та Сирії сягнула 1,5 тисячі

Кількість загиблих від землетрусу з епіцентром у провінції Кахраманмараш на південному сході Туреччини досягла 1,5 тисячі.

Про кількість жертв у Туреччині повідомив голова Директорату із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (AFAD) Юнус Сезер, передає власкор Укрінформу.

“Є інформація про 1014 загиблих, 2824 будинки зруйновані”, - повідомив Юнус Сезер.

Кількість загиблих та поранених (остання оголошена кількість поранених у Туреччині - 7003) постійно зростає, оскільки в різних містах Туреччини тривають рятувально-пошукові операції.

Як повідомив заступник міністра охорони здоров’я Сирії Ахмед Дамірія інформаційному агентству SANA, внаслідок землетрусу загинула 371 людина і близько 1089 травмовані у сирійських провінціях Алеппо, Хама і Латакія.

Західні ЗМІ повідомляють, що кількість загиблих у Сирії - щонайменше 592 людини.

Окрім того, AFAD переглянув магнітуду першого землетрусу, який стався в районі Пазарджик у провінції Кахраманмараш рано вранці, та підвищив показник до 7,7.

Як повідомляв Укрінформ, у Туреччині стався ще один землетрус силою 7,6 балів за шкалою Ріхтера.

Фото: АА


Ірта-fax
+Поширити: