13 років за ґратами проведуть військові «лнр», які прикривали втечу окупантів з Харківщини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
10 лютого 2023, 17:35

13 років за ґратами проведуть військові «лнр», які прикривали втечу окупантів з Харківщини

Зібрано беззаперечні докази вини ще 13 військових терористичної організації «лнр», які під час контрнаступу ЗСУ прикривали втечу російських військ з Харківщини.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

За матеріалами української спецслужби суд призначив їм покарання у вигляді 13 років ув’язнення.

«Поплічниками агресора є мешканці Луганщини, які добровільно вступили до лав підконтрольної загарбникам «народної міліції лнр» напередодні широкомасштабного вторгнення.

Таким чином вони «відгукнулися» на заклики терориста пасічника щодо проведення так званої «загальної мобілізації» на тимчасово захопленій території регіону», — йдеться в повідомленні.

Зловмисників взяли у полон під час контрнаступу Сил оборони на Харківському напрямку..

Серед них – четверо колишніх в’язнів, які раніше відбували покарання в місцевих колоніях за вчинення тяжких злочинів.

Після 24 лютого минулого року «мобілізовані» увійшли до складу окупаційних угруповань Південного військового округу зс рф і брали активну участь у бойових діях на східному фронті.

На підставі зібраних слідчими Служби безпеки доказів суд визнав злочинців винними за трьома статтями Кримінального кодексу України.


АрміяInform
+Поширити: