Роман Власенко про ситуацію у Сєвєродонецьку. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
17 лютого 2023, 16:00

Роман Власенко про ситуацію у Сєвєродонецьку

Кількість російських військових на окупованій території Луганщини збільшується, найбільше скупчення російських сил — на Кремінському напрямку. Гуманітарна ситуація в Сєвєродонецьку — близька до катастрофічної. Про це 17 лютого в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив голова Сєвєродонецької районної адміністрації Роман Власенко, пише видання «Громадське радіо».

«Ще з листопада відбувалося накопичення та насичення російськими військами. Першими такими ластівками були десантники, які відішли з Херсонського напрямку, до них додаються нові підрозділи, зокрема, мобілізовані. На сьогодні найбільша концентрація російських сил — на Кремінському напрямку», — Зазначив Власенко.

Він також повідомив, що в окупованому Сєвєродонецьку немає ані мобільного зв’язку, ані інтернету. За його даними, лише 20-30% населення міста мають водо- та газопостачання. Опалення намагаються відновити завдяки використанню автономних котельних.

«Вартість продуктів — висока. Гуманітарки не вистачає, ліків теж не вистачає. Вся медицина працює фактично як військові шпиталі. У місті дуже багато військових», — додав Власенко.

Нагадаємо, що раніше про ситуацію на Луганщині повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай. Він констатував збільшення атак і обстрілів з боку окупантів.

Ілюстративне фото.


Ірта-fax
+Поширити: