"Місту капець!": свіжі враження від поїздки в окупований Сєвєродонецьк. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
17 лютого 2023, 17:50

"Місту капець!": свіжі враження від поїздки в окупований Сєвєродонецьк

Судячи з розповідей пропагандистів та сюжетів у російських новинах, Сєвєродонецьк "відроджується та розвивається" швидкими темпами. Але люди, які побували у місті після тривалої відсутності, шоковані реальним станом речей.

У мережі часто з'являються повідомлення людей, які побували в окупованому Сєвєродонецьку. Наслухавшись російських новин про "швидкі темпи відновлення" міста, вони, м'яко кажучи, шоковані, побачивши те, що відбувається на власні очі, повідомляє Час Пік.

Свіжі враження від поїздки до Сєвєродонецька одного з городян, який довго не був у місті, з'явилося на Telegram-каналі "Луганщина Оперативна".

За його словами, все, що показують у пропагандистських новинах, не відповідає дійсності. Життя у місті сильно відрізняється від "красивих картинок".

"Місту пі***ц", - такий висновок зробила людина, яка ще пам'ятає, яким був Сєвєродонецьк до приходу "руського миру".


Час Пік
+Поширити: