Українські військові влучно поцілили в окупантів на Луганщині.. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
19 лютого 2023, 20:02

Українські військові влучно поцілили в окупантів на Луганщині.

Українські захисники на Луганщині яскраво знищили російських загарбників. Для максимального ефекту вони дочекалися, поки російські солдати зберуться разом в одній будівлі, і лише тоді завдали прицільного удару.

Відео ліквідації окупантів показали у Telegram Луганської обласної військової адміністрації. Відмінну роботу виконали бійці з 92-ї окремої механізованої бригади.

Нагадаємо: напередодні видання ВВС повідомило, що втрати російських окупантів на фронті щодня збільшуються – за першу половину лютого армія РФ втратила вп'ятеро більше солдатів, ніж зазвичай. Це, ймовірно, пояснюється тим, що Росія розпочала наступ на Донецькому напрямку. Примітно, що це лише дані, які надають відкриті джерела, тому можна зробити висновок про те, що реальні цифри ще вищі.


OBOZREVATEL
+Поширити: