Створено чат-бот для звернень громадян щодо злочинів рф на території окупованої Луганщини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
21 лютого 2023, 10:00

Створено чат-бот для звернень громадян щодо злочинів рф на території окупованої Луганщини

У поліції створено чат-бот та Telegram-канал для пошуку та документування злочинів рф на території Луганської області. Про це повідомляє Нацполіція Луганщини, пише видання «Сватове.City».

Повідомляється, що у Telegram створено ресурс для спрощення процедури подачі інформації до поліції про злочини представників російських окупаційних військ, представників незаконних збройних формувань та колаборантів на тимчасово окупованій території Луганщини.

«Якщо громадянам відомо про скоєння вояками росії умисних вбивств, жорстокого поводження з військовополоненими або цивільними - про це необхідно повідомити у чат-бот поліції», - йдеться у повідомленні.

Крім того, Нацполіція Луганщини збирає інформацію про примусове залучення цивільного населення для робіт, про зґвалтування та інші тяжкі злочини, або конкретних осіб, які до цього причетні або здійснюють колабораційну діяльність, добровільно погодились на співпрацю з окупаційною «владою», ви можете повідомити за наступними посиланнями:

https://t.me/Slidstvo_police_Lugansk_bot

https://t.me/slidstvo_police_lugansk_region

Зазначається, що отриману інформацію із чат-боту та Telegram-каналу поліцейські Слідчого управління та Сектору захисту інтересів суспільства та держави оперативно опрацюють, щоб жоден злочин на тимчасово окупованій території Луганщини не залишився поза увагою та кожного окупанта було притягнуто до відповідальності, згідно чинного законодавства.

«Анонімність гарантується», - додають у поліції.

Також повідомляється, що у Лисичанську, Рубіжному та Кремінній вже декілька днів відсутній мобільний зв’язок.

В Telegram працює чат-бот, де переселенці, зокрема жителі Сватового, можуть дізнатися, як зв’язатися з міською військовою адміністрацією та державними установами, де отримати допомогу, а також знайти контакти лікарні, школи та інших закладів громади.

Адреса чат-бота: https://t.me/sviybook_bot

В застосунку також є детальні інструкції-пояснення щодо багатьох проблем, з якими стикаються переселенці під час війни.


Ірта-fax
+Поширити: