"У місті тривожно, багато прильотів": Ситуація в Лисичанську зі слів місцевих жителів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
07 травня 2023, 15:59

"У місті тривожно, багато прильотів": Ситуація в Лисичанську зі слів місцевих жителів

Сьогодні інформацію про те, як живуть люди у тимчасово окупованому Лисичанську, можна отримати лише від тих, хто зміг додзвонитися родичам до міста. Ті повідомляють про події і безпосередньо про загальну ситуацію, яка в останній час досить тривожна.

Новини з рідного міста можна дізнатись від місцевих мешканців у регіональних чатах. Нові повідомлення розмістив у себе ТГ-канал "Донбас Оперативный", передає Час Пік.

Судячи зі свіжих вісточок з Лисичанська, люди досі перебувають в інформаційній ізоляції, оскільки в місті немає зв'язку. Зафіксовано "прильоти" по району Мельникова. Останнім часом стало дуже "гучно", ситуація в місті тривожна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Лисичанську, ймовірно, почали розвиватися події. У місті неспокійно, але є й інші "сюрпризи". За словами користувачів мережі, російські військові мають намір виходити з міста. Окупанти та колаборанти готуються до святкування 9 травня та одночасно ведуть підготовку до можливої екстреної "евакуації". Тому проросійськи налаштовані коментатори переживають, що може статися "інтрига", як у Харківській області та Херсоні.


Час Пік
+Поширити: