У «лнр» загарбники створять спецтабори для чоловіків. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
08 травня 2023, 09:57

У «лнр» загарбники створять спецтабори для чоловіків

Окупаційна влада так званої «лнр» отримала наказ формувати спеціальні табори для чоловіків призовного віку.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі.

«Вони туди потраплятимуть у разі примусової евакуації населення та втечі колаборантів із захоплених територій. Чоловіків відокремлюватимуть від рідні та передаватимуть у підпорядкування військових рф», - написав Лисогор.

Між тим у Сєвєродонецьку окупанти намагаються ізолювати місцеве населення від будь-якої інформації з України вже з допомогою репресій.

Як уже повідомлялося, на дахах деяких багатоповерхівок в Сєвєродонецьку можна знайти покриття та подзвонити звідти. Люди активно користувалися цією можливістю, доки про це не доклали окупаційній владі міста.

«Почалось відстеження та затримка населення. А от нещодавно просто ввели штраф за спробу зателефонувати рідним – ціна питання 5 тисяч рублів. Суцільна російська тюрма», - зазначив очільник Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники під приводом «евакуації» вивозять населення тимчасово окупованих територій у місця, де розташовуються їхні військові підрозділи, аби забезпечити їм прикриття.


Луганська ОВА
+Поширити: