У Кадіївці прилетіло в російську базу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
10 травня 2023, 19:29

У Кадіївці прилетіло в російську базу

Сьогодні у тимчасово окупованій Кадіївці Луганської області були прильоти. Постраждала 9-поверхівка, можливо, є загиблі.

Деталі стали відомі з Telegram-каналу "Східний", а місцеві пабліки опублікували відео з наслідками прильоту, передає Час Пік.

Як зазначає автор повідомлення, потрапило в готель "Донбас". У тій його частині, що вціліла знаходилось місце дислокації росіян. Окупанти повідомляли про потрапляння в житловий 9-поверховий будинок. Готель знаходиться прямо біля житлової будівлі, тому мешканці, що там проживали, завжди були в зоні ризику.

"Кожен мешканець прилеглих будинків щодня ризикував своїм життям через сусідство зі своїми «захисниками». Росіяни про це думали? - Їм начхати на мирних жителів, яких вони піддавали ризику", — йдеться у повідомленні.

Російські джерела також опублікували фото з місця події. Вони повідомляють, що станом на зараз відомо про двох загиблих. Проте підтвердити чи спростувати цю інформацію наразі неможливо.


Час Пік
+Поширити: