На Луганщині окупанти тепер "законно" можуть "віджимати" нерухомість, яка їм сподобалася. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
14 травня 2023, 21:00

На Луганщині окупанти тепер "законно" можуть "віджимати" нерухомість, яка їм сподобалася

Ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник підписав "указ", яким "узаконив" набуття права власності на "безгосподарну" нерухомість на окупованій території Луганщини.

Відповідний "документ" було опубліковано на його офіційному сайті, повідомляє Час Пік.

Тепер "посадові особи ЛНР" можуть звернутися до так званого суду з вимогою про визнання права муніципальної власності на безгосподарні будівлі, споруди (за винятком лінійних об'єктів), приміщення, об'єкти незавершеного будівництва, які не мають власника або власник яких невідомий, або від права власності на які власник відмовився.

У той же час, лінійні об'єкти, призначені для електро-, газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення після трьох місяців, будуть автоматично передані до "державної власності" шляхом включення до "реєстру майна ЛНР", а визнання права "держвласності" у суді на такі об'єкти не потрібно.

"У так званій "лнр" уведено в дію "закон", що дозволяє органам окупаційної влади звернутися до суду із вимогою про визнання права муніципальної власності на безгосподарні будинки, споруди, приміщення, об'єкти незавершеного будівництва.

Тобто, об’єкти, право власності на які не підтверджено в загарбників. Фактично – "віджимати" те, що сподобалося, але з папірцем, який діє виключно на окупованій території", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Судячи з того, що відбувалося на територіях Луганщини, окупованих з 2014 року, "визволителів" не зупинить навіть те, що нерухомість має власників, що залишилися в окупації. "Ввічливому чоловічку" з автоматом важко відмовити, якщо він вирішить "віджати" нерухомість, яка йому сподобалася...


Час Пік
+Поширити: