Наєв про ситуацію на кордоні з Білоруссю. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
30 червня 2023, 20:54

Наєв про ситуацію на кордоні з Білоруссю

За даними командувача Об'єднаних Сил Збройних Сил України, генерал-лейтенанта Сергія Наєва, українська розвідка продовжує активно працювати над отриманням інформації щодо ситуації в Білорусі та потенційних загроз для України. Проте наразі відсутні наступальні дії наземних сил з півночі, що стосується Білорусі та росії.

Наєв підкреслив: "На даний момент, у межах відповідальності Північного угруповання військ, прямої загрози наступальних дій наземних сил з боку Білорусі та росії для України немає. Проте, у випадку збільшення рівня загрози, передбачено мобілізацію сил і засобів, а також інші заходи для підвищення оборонної готовності угруповання".

Командувач також зазначив, що українська розвідка продовжує активно здобувати інформацію та підтримує постійний контакт з іноземними партнерами для обміну інформацією. Він підкреслив професіоналізм військовослужбовців, які безумовно виконують свої завдання у Північній операційній зоні.

Українська розвідка продовжує свою діяльність, постійно аналізує отриману інформацію та підтримує співпрацю з партнерами, щоб забезпечити національну безпеку та оборону.


irta-fax
+Поширити: