В Одеській області призначено нового військкома після скандалу з Борисовим. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
04 липня 2023, 13:08

В Одеській області призначено нового військкома після скандалу з Борисовим

За результатами скандалу з попереднім начальником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оголосив про призначення полковника Олександра Охріменка на цю посаду. Про це повідомлено в його телеграм-каналі.

До призначення на нову посаду, Олександр Охріменко відомий як комбриг 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Попередній начальник, Євген Борисов, був звільнений з посади у зв'язку зі скандалом, пов'язаним з його майном в Іспанії. Журналісти встановили, що родина ексначальника одеського військкомату придбала нерухомість та автомобілі на мільйони доларів під час повномасштабної війни. Крім того, проти Борисова було відкрито кримінальне провадження за звинуваченням у тому, що він за гроші надавав вказівки підлеглим не призивати певних осіб.


irta-fax
+Поширити: