В Пентагоні запевнили, що в США вистачить зброї для допомоги Україні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Економіка / Події
26 липня 2023, 17:36

В Пентагоні запевнили, що в США вистачить зброї для допомоги Україні

На брифінгу, заступник спікера Пентагону Сабріна Сінгх заявила, що США постійно стежать за рівнем своєї боєготовності, з метою надавати підтримку Україні. Вона висловила впевненість у тому, що уряд має можливості забезпечувати швидке постачання зброї до Збройних Сил України.

"Ми продовжуємо співпрацювати з оборонно-промисловим комплексом, з метою збільшення виробництва зброї, а також встановлення партнерств із союзниками для розширення наших запасів", - зазначила Сінгх.

Щодо процесу формування пакетів військової допомоги, Сабріна Сінгх пояснила, що вони створюються колегіально. На зустрічах обговорюється необхідність та доступність певної зброї, а потім рішення ухвалюються на вищому рівні, зокрема держсекретарем і міністром оборони, залучаючи президента і Білий дім.

Штати також наголосили на своєму зобов'язанні підтримувати свій власний рівень готовності, одночасно забезпечуючи можливість допомогти Україні.

За словами Сінгх, президент і держсекретар вже заявляли, що підтримка США для України є довгостроковою. Тому, надавати допомогу будуть і надалі, не знижуючи при цьому рівень своєї готовності.

Нещодавно США виділили черговий пакет військової допомоги Україні на суму 400 мільйонів доларів, який включає боєприпаси для систем Patriot, NASAMS та HIMARS


irta-fax
+Поширити: