Байден попросив у Конгресу виділити $24 млрд для України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
10 серпня 2023, 23:16

Байден попросив у Конгресу виділити $24 млрд для України

Президент Сполучених Штатів, Джозеф Байден, звернувся до Конгресу з проханням про додаткове фінансування на суму близько 40 мільярдів доларів. Важливо зазначити, що частина цих коштів буде спрямована на надання допомоги Україні. Про це інформує Емма Кейтлін, журналістка видання Politico, у своєму Twitter 10 серпня.

Деталізуючи розподіл коштів, більше 24 мільярдів доларів планується виділити на підтримку України. Окрім цього, сума у 12 мільярдів доларів передбачена для Федерального агентства з надзвичайних ситуацій (FEMA), яке здійснює важливі функції в умовах надзвичайних подій.

Крім цього, невелика частина фінансування – 4 мільярди доларів – буде спрямована на розв'язання проблем на південному кордоні країни. Це підкреслює важливість забезпечення безпеки та стабільності в цій області.

Раніше повідомлялося, що загальний обсяг фінансової допомоги, наданої Сполученими Штатами Америки Україні, перевищив вже виділені кошти будь-якій іншій країні.


Джерело: "Politico"
+Поширити: