Знищення чотири транспортні літаки Іл-76 на росії, ще декілька пошкоджено – ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
30 серпня 2023, 22:18

Знищення чотири транспортні літаки Іл-76 на росії, ще декілька пошкоджено – ГУР

Під час нічного вибухового інциденту 30 серпня, що трапився на аеродромі в пскові, було знищено чотири військово-транспортні літаки Іл-76. Про це в коментарі для «РБК-Україна» розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

«На аеродромі у пскові були уражені ворожі об'єкти. Були вибухи, внаслідок яких було знищено чотири Іл-76 і ще декілька – пошкоджено», – заявив він.

Юсов зазначив, що зараз проходить уточнення даних, включаючи втрати серед ворожого особового складу.

"Але оскільки це був нічний час, то вони (втрати військових рф – ред.) якщо і були – то були незначні. Це було ураження з використанням спецтехніки та роботою відповідних груп на території та з території держави-агресора", – додав представник ГУР.

Про можливу причетність ГУР до цієї події, – видання не має офіційних даних з боку розвідки. Проте, у своєму матеріалі, посилається на власну інформацію про спецоперацію, в якій, можливо, була залучена Головна розвідка.

Нагадаємо, вночі 30 серпня на росії заявили про масовану атаку "українських дронів". Сили ППО нібито збили цілі у шести регіонах.

В результаті "нальоту" виникла пожежа в аеропорту пскова, також було пошкоджено будівлю слідчого комітету у брянську.


Джерело: "РБК-Україна"
+Поширити: