Обмежену кількість журналістів допустили до Ради в умовах воєнного стану. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
08 травня 2024, 13:35

Обмежену кількість журналістів допустили до Ради в умовах воєнного стану

Глава Верховної Ради України, Руслан Стефанчук, підписав розпорядження, що дозволяє журналістам знаходитися в будівлі парламенту навіть у період дії воєнного стану. Про це повідомила пресслужба Апарату Верховної Ради.

Згідно з документом, представники ЗМІ отримують право висвітлювати роботу парламенту безпосередньо в його приміщенні.

Розпорядження визначає умови акредитації для медіа при Верховній Раді України та затверджує положення «Про акредитацію медіа при Верховній Раді України дев’ятого скликання на період дії воєнного стану в Україні».

Стефанчук і керівник апарату Верховної Ради, В'ячеслав Штучний, провели зустріч з представниками ЗМІ, на якій розповіли про роботу пресцентру Верховної Ради, зокрема про процедури під час оголошення повітряної тривоги. Журналістам показали найпростіше місце для укриття в будівлі парламенту, куди вони повинні будуть переходити під час повітряних тривог.

За словами Стефанчука, попри обмеження у період воєнного стану, важливо забезпечити доступ журналістів до роботи законодавчого органу. Він також підкреслив, що з міркувань безпеки кількість осіб, які можуть перебувати у пресцентрі, обмежена 30.


Джерело: "Пресслужба Апарату Верховної Ради"
+Поширити: