Уряд спростив процедуру працевлаштування водіїв екстренної медичної допомоги. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
06 вересня 2023, 17:47

Уряд спростив процедуру працевлаштування водіїв екстренної медичної допомоги

Уряд ухвалив постанову, згідно з якою водії екстреної медичної допомоги та медицини катастроф можуть працевлаштуватися за спрощеною процедурою: детальніше читайте 👉 тут

Ухвалене рішення передбачає, що для працевлаштування кандидат має працювати водієм авто певної категорії протягом останнього року (замість трьох років). Також він зобов'язаний пройти 1 місяць спеціальної підготовки та стажування (замість 6 місяців стажування) і лише після цього зможе приступити до роботи.

Станом на кінець минулого року бригади екстреної медичної допомоги та медицини катастроф були укомплектовані водіями на 79%, чверть з цих водіїв – люди пенсійного віку. Для цілодобового забезпечення українців якісною медичною допомогою, за добу на одному авто «екстренки» має працювати 4 бригади, відповідно – 4 водії.

🌐 Вакансії водіїв екстреної медичної допомоги можна знайти 👉 тут

Ухвалене рішення щодо спрощення процедури працевлаштування водіїв діятиме до кінця воєнного стану та ще рік після його припинення.

📞 Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній:

  • 098-875-48-95, 099-491-20-86 або
  • пройдіть за 👉 посиланням для мешканців Луганщини;
  • пройдіть за 👉 посиланням для роботодавців та підприємців Луганщини.

🌐 Надаємо підтримку з питань зайнятості:


Джерело: "Луганський ОЦЗ"
+Поширити: