На росій очікують потужних атак: навколо москви розмістили нові ппо – розвідка. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
12 вересня 2023, 18:42

На росій очікують потужних атак: навколо москви розмістили нові ппо – розвідка

Навколо москви розмістили нові системи протиповітряної оборони. Про це стало відомо з повідомлення Міністерства оборони Великобританії.

Зазначається, що в останні тижні на росії переглянули структуру своєї системи ППО малої та середньої дальності навколо москви, з метою ефективнішого захисту від атак безпілотних літальних апаратів (БпЛА).

У вересні 2023 року системи ППО СА-22 були розміщені на висотних будівлях москви.

☝Раніше, після ударів по авіабазах в Енгельсі та Рязані в грудні 2022 року, росія також розмістила системи СА-22 на дахах офіційних будівель у москві.

За словами британської розвідки, це може дозволити системі виявляти та нейтралізувати цілі, зокрема БпЛА. Офіційні джерела також наголошують на тому, що влада прагне забезпечити населення міста відповідною безпекою, а точніше – убезпечити «центри прийняття рішень», бо за безпеку народонаселення на росії хвилюються в останню чергу.

😱Раніше було повідомлено про встановлення системи ППО на даху міністерства оборони рф, а також розташування ЗРК "панцир" на сміттєзвалищі в москві.


Ministry of Defence GB
+Поширити: