Людству представлено мумії «прибульців». В Конгресі Мексики відбулись слухання. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
13 вересня 2023, 22:04

Людству представлено мумії «прибульців». В Конгресі Мексики відбулись слухання

Під час слухань у будівлі Конгресу Мексики, присвячених темі НЛО, журналіст і уфолог Хайме Мауссан виставив на публічний огляд дві мумії, які, за його словами, являють собою залишки іншопланетних істот, які колись знаходилися на Землі. Про це повідомляє видання Daily Star.

👽Муміфіковані тіла цих "нелюдських" істот були піддані радіовуглецевому аналізу, і за результатами експертизи встановлено, що їм принаймні 1000 років.

👽Ці маленькі істоти, схожі на людей, були знайдені у Куско, Перу. Скелетні рештки мають по три пальці на руках і ногах та виставлені на громадський огляд у прозорих скляних трунах.

Під присягою, Мауссан розповів, що дослідження цих дивних зразків недавно проводилося в Національному автономному університеті Мексики (UNAM), і за результатами вуглецевого датування було встановлено, що ці мумії існують принаймні 1000 років.

"Ці зразки не належать до нашої земної еволюції... Це не істоти, знайдені після авіакатастроф НЛО. Вони були виявлені в діатомових шахтах і в подальшому скам'яніли", - підкреслив уфолог.

📌На заході також брали участь численні експерти, включаючи виконавчого директора організації "Американці за безпечний аерокосмічний простір" і колишнього пілота ВМС США Раяна Грейвса.

📅Нагадаємо, раніше троє американських військових пілотів у відставці дали свідчення на слуханнях у Палаті представників США щодо НЛО. Міністерство оборони США також запустило веб-сайт, на якому публікує розсекречену інформацію про невідомі летючі об'єкти та аномальні явища.


Джерело: "видання Daily Star"
+Поширити: