Понад 3 години вночі росіяни атакували південь України, сили ППО знищіли всі БпЛА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
03 жовтня 2023, 13:41

Понад 3 години вночі росіяни атакували південь України, сили ППО знищіли всі БпЛА

Вночі з понеділка на вівторок, 3 жовтня, російська федерація влаштувала чергову атаку безпілотниками на південно-східні регіони України, як повідомили у Силах оборони півдня України. Ворожий напад тривав понад 3 години.

«Кілька хвиль ударних безпілотників типу «Shahed-131/136», випущених з кримського напрямку, накривали Миколаївщину і Дніпропетровщину. 17 дронів-камікадзе знищено в нашій зоні відповідальності: 16 – Миколаївщина, 1 - Дніпропетровщина. Влучань не допущено», – зазначили у Силах оборони півдня.

📢 Глава Дніпропетровської ОВА, Сергій Лисак, повідомив, що його область була атакована 13 безпілотниками та однією крилатою ракетою.

«Стільки ворожого залізяччя в небі над областю знищили цієї ночі захисники з ПвК "Схід" та інших складових Сил оборони. Внаслідок падіння уламків у Дніпрі зайнялися приватне підприємство, гараж та авто. Вогонь рятувальники оперативно приборкали», - заявив голова регіону.

📢Лисак також зазначив, що уламки від збиття безпілотників приземлилися на територію промислового підприємства в Павлограді.

«Туди ж відбулось і влучання. Пожежу, що виникла внаслідок цього, вже загасили. Є руйнування виробничих об'єктів», - додав голова ОВА.

❗ Агресор продовжував обстріли та терор на Нікопольщині, використовуючи важку артилерію для атак на Мирівську громаду. Зафіксовано пошкодження 2-х приватних будинків та господарської споруди, але інформації про постраждалих наразі немає.


Джерело: "Сили оборони півдня України, Дніпропетровська ОВА"
+Поширити: