Зеленський та президент Азербайджану Алієв провели переговори по телефону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
04 жовтня 2023, 21:29

Зеленський та президент Азербайджану Алієв провели переговори по телефону

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим у середу, 4 жовтня. Про це повідомляє глава держави в Telegram.

«Подякував Алієву за значну гуманітарну допомогу, яку Азербайджан надає Україні, зокрема в енергетичному секторі з наближенням зими. Підтвердили нашу прихильність до принципів суверенітету й територіальної цілісності держав», - розповів президент. – «Також обговорили регіональну безпеку, актуальні виклики та формати взаємодії».

✔️З початку російського вторгнення Азербайджан надав більше тисячі тонн медичних засобів, медичного обладнання та гуманітарної допомоги Україні, що вартує приблизно 17 мільйонів доларів. При цьому Баку відзначається своєю активною участю в відновленні енергетичної системи України після ракетних атак з боку росії.

📅Нагадаємо, що президент Азербайджану принципово відмовився їхати до Іспанії на зустріч за участю прем'єра Вірменії. Алієв відмовився бути присутнім у Гренаді через "антиазербайджанську атмосферу", через відсутність у зустрічі Туреччини та "провірменські" заяви Франції.


Джерело: "Президент України"
+Поширити: