Крим буде українським! Cпецпризначенці провели жорстокий бій на півострові - ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
04 жовтня 2023, 16:59

Крим буде українським! Cпецпризначенці провели жорстокий бій на півострові - ГУР

Відбувся інтенсивний та жорсткий бій у тимчасово окупованому Криму, який провели українські спецпризначенці. Про це повідомив представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони, Андрій Юсов, у коментарі для Суспільного в середу, 4 жовтня.

«Можемо сказати, що був жорстокий бій: значні втрати особового складу окупантів. На превеликий жаль є також втрати й серед українських бійців спецпризначенців. Але вони неспівмірні із російськими», – заявив він.

📢Юсов підтвердив, що операція з деокупації Криму триває і висловив впевненість у поверненні півострова під контроль України.

"Чекайте, допомагайте Силам безпеки й оборони звільняти українську окуповану територію від російських загарбників" – звернувся він до мешканців Криму.

📅Раніше в середу стало відомо, що спецпризначенці ГУР висадилися на території Криму та вдало вражають позиції російських окупантів.

За офіційним повідомленням ГУР: «Спецпризначенці “Стугни” та “Братства” у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території Кримського півострова та нанесли вогневе ураження московським окупантам!»

✔️Крим буде українським!✔️

📅Нагадаємо, днями партизани пробралися на аеродром Гвардійське в Криму та виявили там сім комплексів ППО росіян. Крім того, у Джанкойському районі була помічена ремонтна база окупантів.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: