Депутатів від «Слуги Народу» з Луганщини обрано до керівного складу Української асоціації районних та обласних рад. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
06 жовтня 2023, 16:13

Депутатів від «Слуги Народу» з Луганщини обрано до керівного складу Української асоціації районних та обласних рад

За участі депутатів від «Слуги Народу» з Луганщини в Києві відбувся з’їзд Української асоціації районних та обласних рад. Луганську область на з’їзді представляли голови Сєвєродонецької – Володимир Прокопенко, Старобільської – Роман Решетняк та Щастинської – Олена Коробка – районних рад. Усі вони є депутатами фракцій «Слуга Народу» у відповідних радах.

«На з’їзді були представлені майже всі регіони країни – дуже приємно, що учасникам заходу вдалося зібратися разом та проявити конструктивізм, попри такий складний час.

Представники Луганщини активно працювали на заході в складі комісій. Разом із колегами з інших регіонів обговорювали подальшу реалізацію функцій Асоціації, співпрацю з комітетами Верховної Ради України, з міністерствами, з Офісом Президента з метою узгодження питань розвитку громад, місцевого самоврядування. Така співпраця важлива задля впровадження другого етапу децентралізації та найефективнішого вирішення на місцях різноманітних питань, у тому числі й соціальної сфери», – розповів про захід Володимир Прокопенко.

Олена Коробка, коментуючи, захід, також відзначила єдність та конструктивізм учасників заходу: «Делегати з’їзду обрали нового президента УАРОР, продемонструвавши єдність у прийнятті цього та інших рішень для повного перезавантаження роботи Асоціації. Братиму й надалі активну участь у роботі Асоціації задля розбудови місцевого самоврядування в Україні. А наразі за результатами заходу бажаю конструктиву та нових досягнень усім учасникам як єдиній команді однодумців».

Роман Решетняк розповів про те, що вже давно не відбувалося з’їздів Асоціації, тож цей захід є знаковим та має підвищити ефективність подальшої роботи.

«Давно вже не проводився з’їзд Асоціації, тож радий, що такий захід відбувся, його проведення дасть змогу учасникам Асоціації працювати надалі більш ефективно. Принциповою зміною нині стало ухвалення рішення про запровадження інституту віцепрезидентів Асоціації.

Тож разом з оновленням керівного складу Асоціації очікую і оновлення формату роботи: маю впевненість, що він буде ще більш активний та продуктивний. Зокрема, у напрямку взаємодії із центральними органами державної влади. І це, дійсно, важливо зараз, адже в умовах воєнного стану маємо багато питань, вирішити які районні та обласні ради можуть лише в тісній співпраці з відповідними комітетами Верховної Ради, міністерствами та Офісом Президента».

Народний депутат України, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Кузнєцов, розповідаючи про роботу учасників з’їзду Асоціації, відзначив активність та ефективність наших земляків.

«Приємно було побачити депутатів та голів громад від «Слуги Народу» з Луганщини серед учасників з’їзду Української асоціації районних та обласних рад. Попри те, що рідний регіон окупований, ці люди вже зараз беруть активну участь у суспільно-політичному житті країни, долучаються до розбудови місцевого самоврядування та планують роботу районних рад на деокупованій території Луганщини.

Активність та дієвість представників Луганщини високо оцінили колеги з інших регіонів. За результатами голосування до оновленого керівного складу Асоціації ввійшли Роман Решетняк, якого обрано на посаду віцепрезидента з питань окупованих і деокупованих територій, та Володимир Прокопенко, який став одним із членів правління. Вітаю їх та бажаю подальшої плідної праці на благо України».


Ірта-fax
+Поширити: