Вночі росія вдарила дронами по припортовій інфраструктурі Подунав'я. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
06 жовтня 2023, 16:27

Вночі росія вдарила дронами по припортовій інфраструктурі Подунав'я

У ніч на 6 жовтня Україна була атакована російською федерацією за допомогою декількох груп безпілотників типу "Shahed-131/136", які використовувалися для атак на різні регіони країни.

За інформацією, що надійшла від Сил оборони півдня України, 11 дронів було успішно знищено протиповітряною обороною на південному напрямку: 3 в Одеській області та 8 в Миколаївській області.

Ворожі безпілотники використовували тактику складних маневрів, змінюючи курс кілька разів, перетинаючи лінію державного кордону. Атака призвела до пошкодження прикордонної та припортової інфраструктури в Подунав'ї.

💥Серед наслідків — пошкоджене зерносховище та загорілися кілька вантажівок, але пожежу вдалося швидко приборкати. На щастя, ніхто не постраждав. В результаті ворожої атаки було тимчасово припинено роботу поромної переправи.

📅Зранку того ж дня росія також атакувала Харків. За даними від Харківської ОВА, внаслідок ракетного удару вранці по центральній частині міста Харків загинули 2 людей: 10-річний хлопчик і жінка 67 років. Поранено загалом 30 людей: 20 чоловіків і 9 жінок віком від 18 до 85 років, також постраждав 11-місячний хлопчик — брат загиблої дитини.

📢Рятувальники гасять пожежу, яка виникла після російської атаки на прикордонну та припортову інфраструктуру Подунав'я 6 жовтня.

🎞Відео та фото: ДСНС Одещини

📢Прокуратура почала розслідування нічної атаки на Одещину за фактом порушення законів та звичаїв війни. За їхніми даними, пошкоджені зерносховища, адміністративні будівлі та вантажівки. Огляд триває, повний перелік руйнувань встановлюється.

🎞Фото: Одеська обласна прокуратура


Джерело: "Сили оборони півдня, ДСНС Одещини, Одеська обласна прокуратура"
+Поширити: