Скасувати вибори президента на росії пропонує кадиров. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
07 жовтня 2023, 17:42

Скасувати вибори президента на росії пропонує кадиров

Голова Чеченської республіки рамзан кадиров (в народі дон-диров - прим.ред.) висловив пропозицію "тимчасово" призупинити проведення виборів президента на росії. Про це він заявив в суботу, 7 жовтня, на акції в Грозному, присвяченої дню народження путіна, про що розповіло місцеве пропагандистське видання «Чечня сьогодні».

"Я пропоную, нині, коли триває 'сво' (мова про війну проти України, - ред.), одноголосно ухвалити рішення, що на виборах у нас буде один кандидат — володимир володимирович путін. Або тимчасово скасувати вибори", – висловив свою пропозицію (начебто ще живий) глава республіки.

За його словами, він "не бачить іншу людину на посаді президента росії" (сподіваємось, серйозні проблеми із зором).

кадиров також висловив переконання, що "всі труднощі, з якими стикається росія, пов'язані з діяльністю Європейського союзу та Північноатлантичного альянсу".

Згідно з російським законодавством, вибори президента повинні відбутися 17 березня 2024 року. Кінцеве рішення про дату прийматиме рада федерації рф не раніше ніж за 100 днів (8 грудня 2023 року) і не пізніше ніж за 90 днів (18 грудня 2023 року) до дня голосування.

Як відомо, 7 жовтня, воно народилось 71 рік тому, на жаль (ред.).


Irta-fax
+Поширити: