Армія Ізраїлю ліквідувала щонайменш 160 палестинців – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
07 жовтня 2023, 18:11

Армія Ізраїлю ліквідувала щонайменш 160 палестинців – ЗМІ

Ізраїль продовжує вести бойові операції у Секторі Гази у відповідь на напад з боку ХАМАС. За інформацією інформагентства Al Jazeera, належного до уряду Катару, кількість загиблих палестинців наразі становить 160 осіб.

«Медичні джерела в Газі повідомили, що щонайменше 160 палестинців були вбиті в результаті атак Ізраїлю. Кількість поранених перевищила 1000 осіб», - ідеться в повідомленні.

ЗМІ також повідомило про пошкодження машини швидкої допомоги в Хан-Юнісі через атаку Ізраїлю, що на півдні Сектора Газа, у результаті чого поранено кількох палестинців.

"Кореспондент палестинського інформаційного агентства повідомив, що ізраїльський літак випустив ракету прямо по машині швидкої допомоги, яка стояла перед лікарнею, що призвело до кількох постраждалих", - мовиться в заяві інформагенції.

Журналістка також зазначила, що "інтенсивність повітряного бомбардування з боку Ізраїлю зростає" та наголосила на труднощах для мешканців Гази через ізраїльську блокаду.

"Ми спостерігаємо все більше обстрілів житлових будинків. За даними місцевих джерел і очевидців, внаслідок обстрілів є багато постраждалих. З огляду на те, що Газа перебуває під ізраїльською блокадою протягом останніх 17 років, людям нікуди подітися. Вони не мають можливості втекти у такі часи ескалації. У них немає притулків, куди можна було б переїхати… ось такою складною видається ситуація в Газі", - заявила журналістка.

📅Нагадаємо, вранці 7 жовтня стало відомо про масовану ракетну атаку на Ізраїль. Бойовики палестинського руху ХАМАС проникли на ізраїльську територію у низці місць та вчинили масові вбивства військових та мирних громадян.

📢Згодом у ХАМАС оголосили, що почали операцію Буря Аль-Акси, а по Ізраїлю запущено 5 тисяч ракет.


Джерело: "Al Jazeera"
+Поширити: