Зеленський вирушить до Румунії з робочим візитом. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Влада / Події
09 жовтня 2023, 20:54

Зеленський вирушить до Румунії з робочим візитом

Президент Володимир Зеленський у вівторок, 10 жовтня, відвідає Румунію — це стане першим візитом після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Про це повідомили представники канцелярії президента Румунії Клауса Йоганніса.

«Візит підтверджує незмінну безумовну підтримку Румунією України в контексті незаконної війни Росії проти нашої держави, а також особливий характер двосторонніх відносин між Румунією та Україною, їхній потенціал та необхідність обговорення на найвищому рівні проєктів та питань, що становлять взаємний інтерес», - зазначено в офіційному повідомленні.

Президенти обговорять посилення підтримки Києва у протистоянні з російською агресією, а також безпекову ситуацію в регіоні та Чорному морі. Темою також буде обговорення необхідних кроків для розв'язання цих питань, а також розвиток співпраці між країнами.

Крім того, у повідомленні вказано, що буде приділена окрема увага до питання "повного дотримання прав осіб, що належать до національних меншин".


Джерело: "Канцелярія президента Румунії"
+Поширити: