Вкрадену в Україні зброю росія передала терористам ХАМАС – ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Влада / Події
09 жовтня 2023, 15:50

Вкрадену в Україні зброю росія передала терористам ХАМАС – ГУР

Російська сторона здійснила передачу, захопленої під час війни в Україні, зброї терористам з ХАМАС. Ця зброя була виготовлена в США та країнах ЄС та буде використана у дезінформаційній кампанії проти України. Ця кампанія передбачає створення низки статей та «розслідувань» в західних ЗМІ, як повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними відомства, стратегія російської влади полягає в тому, щоб інкримінувати українським військовим незаконний продаж західної зброї терористам на регулярній основі.

Російський план передбачає створення фейкових історій з використанням коментарів Руслана Сирового, колишнього старшого лейтенанта прикордонної служби України, який втік до москви, для збільшення правдоподібності цих фейків.

❗Представники Головного управління розвідки підкреслили, що ця провокація ворога має на меті дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової підтримки від західних партнерів.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: