Терористи ХАМАС завдали ракетного удару по курортному місту Ізраїля. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Події
10 жовтня 2023, 18:45

Терористи ХАМАС завдали ракетного удару по курортному місту Ізраїля

Ізраїльське курортне місто Ашкелон знову опинилося під масованим ракетним обстрілом терористичного угруповання ХАМАС. Про це у вівторок, 10 жовтня, повідомляє The Times of Israel.

📢Зазначено, що в Ашкелоні та в інших прилеглих населених пунктах загрозу супроводжують звуки сирен.

📢Раніше, у своєму оголошенні терористи ХАМАС попереджали про те, що будуть обстрілювати Ашкелон у відповідь на атаки Ізраїлю в секторі Газа.

📅Нагадаємо, 7 жовтня бойовики угрупування ХАМАС здійснили масовану ракетну атаку на Ізраїль та проникли вглиб його території. У відповідь армія Ізраїлю оголосила про початок операції «Залізні мечі» та атакувала об'єкти терористичного угруповання в секторі Газа.

📅 Сьогоднішні повідомлялось, що Ізраїль відновив контроль над кордоном із сектором Газа. Військові вважають, що на території країни все ще можливе переховування невеликої кількості терористів. Наразі ізраїльські війська виявили тіла 1500 бойовиків ХАМАС.

📈 Щодо втрат, дані ізраїльських джерел свідчать про щонайменше 900 загиблих та 2800 поранених серед ізраїльтян, тоді як палестинське Міністерство охорони здоров'я повідомило про 687 загиблих та 3 726 поранених внаслідок ізраїльських повітряних ударів.


Джерело: "The Times of Israel"
+Поширити: