Відбувся ракетний удар по Нікополю. Російські виродки поцілили в гімназію – ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
11 жовтня 2023, 18:00

Відбувся ракетний удар по Нікополю. Російські виродки поцілили в гімназію – ОВА

У ніч на 11 жовтня російські війська безперестанно вели обстріл Нікопольщини Дніпропетровської області. Ворог використовував важку артилерію для атак по районному центру. Крім того, під російським вогнем опинились також Марганецька та Мирівська громади, повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

❗За його словами, внаслідок російської атаки постраждала 78-річна жінка, якій була надана необхідна допомога. Її лікуватимуть амбулаторно.

💥У Нікополі пошкоджені дві адміністративні будівлі, комунальне підприємство і гуртожиток. Також постраждали п'ять багатоквартирних будинків. З'ясовують, якої ще шкоди заподіяв агресор, фахівці обстежують інші території. В інших районах Дніпропетровщини ніч минула без ворожих атак.

«Вдень знову відбувся ракетний удар по Нікополю. Російські виродки поцілили в гімназію. На жаль, є жертви. Загинули дві людини. Ймовірно під завалами ще знаходяться працівники навчального закладу. Постраждали двоє чоловіків 24 та 71 року», – повідомив очільник Дніпропетровськой ОВА.

«Сама будівля зазнала серйозних руйнувань. Пошкоджені й 42 приватні будинки та 18 господарських споруд. А ще – інфраструктурний об’єкт, 17 сонячних панелей, магазин, авто. Вся інформація уточнюється», – написав Сергій Лисак в офіційному Telegram-каналі.


Джерело: "Дніпропетровська ОВА"
+Поширити: