Черговий скандал із працівниками Львівського ТЦК: чоловіка силою затримали на вулиці. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
11 жовтня 2023, 20:57

Черговий скандал із працівниками Львівського ТЦК: чоловіка силою затримали на вулиці

В мережі з'явилося свіже відео жорсткого затримання громадянина представниками військкомату (ТЦК та СП). Цього разу насильницький інцидент стався у Львові. У Львівському обласному ТЦК вже відреагували на запис і запевняють, що розпочали перевірку.

❗Як повідомляється у багатьох Telegram-каналах, чоловіка затримали на очах у перехожих та вивезли до обласного Територіального центру комплектування (ТЦК) на вулиці Липинського. Нібито відомо, що чоловік прибув із Києва. У ТЦК примусово йому провели медичний огляд, а вже наступного ранку його відправили на полігон у Рівненській області.

📢Львівський обласний ТЦК вже взявся за вирішення ситуації, та оголосив про початок службової перевірки. За їхніми словами: «Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи щодо встановлення обставин даного випадку. Призначено службову перевірку»

📅Цей інцидент став далеко не першим, коли військовослужбовці опиняються в центрі скандалу через свою жорстоку поведінку з цивільними. У вересні з'явилося відео, на якому двоє військових погрожують та знущаються з чоловіка у військкоматі Самбора, Львівської області.

✔️ДБР розпочало кримінальне провадження у зв'язку із цим випадком, а заступника начальника відділу та військовослужбовця-водія взяли під вартою за підозрою у побитті та незаконному утриманні чоловіка у приміщенні військкомату (ТЦК та СП).

✔️Наразі двом працівникам самбірського військкомату було повідомлено про підозру.

✔️Також нещодавно було оприлюднено відео побиття чоловіків у військкоматі Тернополя, а ДБР внесло відомості про події до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочате розслідування.


Irta-fax
+Поширити: