Наступає завершальна стадія війни – Зеленський. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
11 жовтня 2023, 13:48

Наступає завершальна стадія війни – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський висловив переконання, що повномасштабна війна росії проти України наближається до завершального етапу і може стати найважчою. У розмові з Digi24 він підкреслив, що передбачити точний термін завершення бойових дій наразі вкрай складно.

📢«Я знаю, що росія піде з наших територій. Мені здається, я знаю коли, але я не можу вам цього сказати», - відзначив президент, вказавши на те, що українські військові активно проводять контрнаступ для звільнення тимчасово окупованих територій.

Зеленський поділився думкою, що наразі наступає завершальна фаза війни.

📢«Це остання частина війни. Це не її середина. Перший період — захоплення, потім зупинка наступу (військ рф, - Ред.) та перехоплення ініціативи. Я думаю, що ми в останній частині. У нас багато побоювань, засобів, зброї, але ми в останній частині, найважчій», - відзначив президент.

📅Нагадаємо, генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерреш висловив думку, що мирне врегулювання війни між росією та Україною, ймовірно, не станеться найближчим часом.

📅 Раніше Зеленський також підкреслив, що єдиним документом, на основі якого можливе проведення переговорів з росією, – є Формула миру.


Джерело: "Digi24"
+Поширити: