Назвали кількість бомб, що скинуті на Газу, та кількість жертв. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
12 жовтня 2023, 20:00

Назвали кількість бомб, що скинуті на Газу, та кількість жертв

З початку бойових дій терористичного угрупування ХАМАС проти Ізраїлю на Сектор Гази було скинуто 6000 бомб. Про це у четвер, 12 жовтня, повідомлено на сайті NEWSru.co.il за посиланням на інформацію Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

❗ Загальна вага скинутих бомб становить 4000 тонн. У результаті масованих авіаударів були знищені сотні терористів.

"Атаковано понад 3600 об'єктів, включаючи командні пункти та центри управління, військову та стратегічну інфраструктуру, заводи з виробництва боєприпасів, ракетні комплекси та інше", - наводиться у повідомленні.

📅Нещодавно, 7 жовтня, бойовики ХАМАС здійснили масовану ракетну атаку по Ізраїлю та проникли на його територію. Відповідаючи на це, Ізраїльська армія оголосила про початок операції "Залізні мечі" і щоденно проводить неперервні удари по об'єктах угрупування в Секторі Газа.

📈 За актуальними даними, внаслідок військових дій загинули 1300 ізраїльтян, близько 3300 поранено.

📈Міністерство охорони здоров'я Гази звітує про більш ніж 1300 загиблих та 6000 поранених. У цих даних не враховується ліквідація принаймні 1500 бойовиків на території Ізраїлю.


Джерело: "NEWSru.co.il"
+Поширити: