Зросла кількість жертв ракетного удару по селі Гроза на Харківщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
12 жовтня 2023, 13:09

Зросла кількість жертв ракетного удару по селі Гроза на Харківщині

Кількість жертв ракетного удару, який завдали російські військові по селу Гроза Харківської області, зросла до 56 осіб, оскільки одна з поранених померла в лікарні. Про це повідомив глава місцевої ОВА Олег Синєгубов в Telegram в четвер, 12 жовтня.

📢"Кількість загиблих внаслідок удару по с. Гроза збільшилась до 56 осіб. Вчора ввечері в реанімації померла 53-річна жінка", - підтвердив посадовець.

📅Нагадаємо, 5 жовтня росіяни атакували магазин-кафе в селі Гроза на Харківщині, коли там відбувалися поминки за загиблим військовослужбовцем.

❗Важливо відзначити, що СБУ встановила особи двох зрадників, які допомогли координувати російський ракетний удар по кафе. Зловмисниками виявились два місцеві жителі – брати, які під час окупації регіону перейшли на бік загарбників.


Джерело: "Харківська ОВА"
+Поширити: