Зеленський відвідав Одесу з робочим візитом та провів нараду. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
13 жовтня 2023, 20:29

Зеленський відвідав Одесу з робочим візитом та провів нараду

Президент Володимир Зеленський відвідав Одесу та провів нараду з місцевою владою та військовими. Про це глава держави повідомив у Facebook в п'ятницю, 13 жовтня.

"Провів нараду з військовим керівництвом, керівниками правоохоронних органів та обласною владою щодо ситуації в місті та області. У центрі уваги – підготовка до зими, захист наших людей, інфраструктури та енергетики від російського терору", – написав президент.

Він зауважив, що під час наради була детально розглянута підготовка до опалювального сезону, захист об'єктів енергетики, наслідки російських обстрілів портової інфраструктури та потреби системи ППО.

"Працюємо як вдома, в Україні, так і з партнерами, щоб забезпечити більше захисту державі та людям", – заявив президент.

Пресслужба глави держави додала, що командувач ОСУВ Одеса Андрій Гнатов доповів Зеленському про оперативну ситуацію в зоні відповідальності ОК Південь.

У свою чергу, командувач ВМС ЗСУ Олексій Неїжпапа розповів про спроби росії зірвати цивільне судноплавство та заходи України для запобігання цьому, а також про спеціальні операції у Чорному морі для протидії російським ракетним кораблям.

💥Згадаємо, що сьогодні ЗМІ повідомили про те, що у Чорному морі пошкоджені два російські кораблі, включаючи носія ракет "Буян". При цьому українські військові, за даними джерел, застосували експериментальну зброю.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: