Ще два російских кораблі ідуть…уражені, пробиті та димлять – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
13 жовтня 2023, 13:09

Ще два російских кораблі ідуть…уражені, пробиті та димлять – ЗМІ

За останніми повідомленням, російський ракетний корабель "Буян" та сторожовий корабель "Павел Державин" стали об'єктом атаки з використанням нового експериментального озброєння морських дронів.

За даними «Української правди», яка посилається на інсайдерські джерела в СБУ та ВМС, експериментальні дрони "Морський малюк" зуміли успішно уразити обидва судна.

Деталей у спецслужбах не розкривають, але стверджують, що обидва судна були уражені чудовими дронами "Морський малюк" з ефективним озброєнням.

«Після першого підриву російські тральщики та водолази так і не змогли виявити наше ноу-хау. Вчора пощастило підводному човну "Алроса", який поки що зумів втекти від наших розробок. Носій крилатих ракет "Буян" повторити "подвиг" "Алроси" не зміг, тому був сьогодні уражений на севастопольському рейді експериментальним озброєнням "Морських малюків». – йдеться в повідомленні.

Зараз російська влада і рятувальні служби намагаються реагувати на ситуацію, заспокоюючи в соцмережах користувачів, та називають це «учениями».

Слід відзначити, що вчора ВМС України підтвердили пошкодження сторожового корабля "Павел Державін", який підірвався «з невідомих причин» на зовнішньому рейді Севастополя.

❗Увага, інформація про вибух на ракетному кораблі "Буян" поширюється в соцмережах, деталі цього інциденту ще не підтверджені офіційно.


Джерело: "Українська правда"
+Поширити: