Обов’язкова евакуація родин з дітьми: розширено список населених пунктів на Херсонщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
13 жовтня 2023, 14:23

Обов’язкова евакуація родин з дітьми: розширено список населених пунктів на Херсонщині

На новому засіданні Ради оборони Херсонської області було вирішено розширити перелік населених пунктів, для яких стає обов’язковою евакуація родин з дітьми. Про це повідомив голова ОВА Олександр Прокудін під час засідання 13 жовтня.

У зв’язку зі зростанням ворожих атак та обстрілів, до переліку були додані населені пункти Станіслав, Широка Балка та Олександрівка.

📢"Звертаюся до жителів. Будь ласка, не нехтуйте цією рекомендацією. Об’єктивно оцініть ситуацію. Подбайте про безпеку. Власну та близьких. І евакуація, і проживання на новому місці — безоплатні", - підкреслив голова регіону.

📅Нагадаємо, 14 вересня Рада оборони Херсонської області прийняла рішення про обов'язкову евакуацію родин з дітьми з населених пунктів, які постійно стають об’єктом ворожих обстрілів.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: