Під російським ракетним ударом опинився Покровськ на Донеччині, є загиблі та поранені. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
13 жовтня 2023, 18:09

Під російським ракетним ударом опинився Покровськ на Донеччині, є загиблі та поранені

Зранку у п’ятницю, 13 жовтня, росія вдарила по місту Покровськ, що на Донеччині. Як повідомили в Державній службі надзвичайних ситуацій, в результаті ворожого удару частково зруйновано дві адміністративні будівлі.

🚀За попередніми даними, росія атакувала місто двома ракетами з ОТРК «Іскандер-М». Ворожі війська зранку вдарили та по Криворіжжю.

📢«У Покровську завершено аварійно-рятувальні роботи на місці обстрілу Загинула 1 особа, постраждало 13 осіб. З-під завалів двох частково зруйнованих адмінбудівель врятовано 3 людей», - повідомляли рятувальники на 12:00 годину.

🚒 Від ДСНС залучалося 23 рятувальники та 5 одиниць техніки.

📢«Внаслідок ранкового удару рф по Покровську Донецької області поранення отримали 14 осіб. Одна людина померла в лікарні». Про це повідомили у МВС.

Серед поранених – дев'ять працівниць управління соціального захисту населення та дві відвідувачки, віком від 32-х до 68 років. Руйнувань зазнали адмінбудівля УСЗН, об’єкт соціальної інфраструктури, два медичних об’єкти та два багатоквартирних будинки.

❗ У будівлі УСЗН знаходилось понад 50 співробітників та відвідувачі.


Джерело: "ДСНС, МВС"
+Поширити: