Ситуація на фронті загострилась: росіяни хочуть оточити Куп’янськ – Сирський. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
14 жовтня 2023, 14:07

Ситуація на фронті загострилась: росіяни хочуть оточити Куп’янськ – Сирський

Навала росіян на Куп'янському напрямі поновилась з новою силою. Загарбники активно намагаються оточити Куп'янськ та вийти до річки Оскіл. Про це повідомив генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Східного угрупування військ, як інформацією від Military Media Center.

📢"Ситуація на Куп'янському та Лиманському напрямках останніми днями суттєво загострилася. Противник після завданих йому втрат через два місяці відновився та розпочав активні наступальні дії в районі Макіївки, а згодом і на Куп'янському напрямку. Ідуть важкі бої", - заявив Сирський.

За словами генерала, головна мета російських окупантів – розгром українських військ, оточення Куп'янська та вихід на кордон річки Оскіл. Він підкреслив, що щодня супротивник виконує десятки атак силами штурмових груп за підтримки бронетехніки, та веде щільний мінометний та артилерійський вогонь проти наших позицій.


Джерело: "Military Media Center"
+Поширити: