Під російським обстрілом село Богатир на Донеччині: загинула 11-річна дитина. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
14 жовтня 2023, 14:37

Під російським обстрілом село Богатир на Донеччині: загинула 11-річна дитина

Село Богатир Волноваського району Донецької області потрапило під російську атаки з РСЗВ «Смерч». У результаті ворожого удару загинув 11-річний хлопчик, а троє цивільних осіб, включаючи малолітню дитину, отримали поранення. Про це повідомили в Національній поліції України у суботу, 14 жовтня.

📢«Хлопчику лише два дні тому виповнилося 11 років. 31-річну матір та її молодшого сина госпіталізовано з численними пораненнями. Росія атакувала поселення з РСЗВ «Смерч». Зафіксовано 9 прильотів житловим сектором. На місці ударів працював гурт «Білий ангел». Пошкоджено 20 приватних будинків, церкву, школу, цивільні авто та електромережу», - наголосили у правоохоронних органах.

Поліцейські, оглядаючи район, зазначили, що деякі мешканці встигли сховатися у підвалах, а інші дивом вижили під руїнами своїх будинків.

❗ Воєнний злочин документується для того, щоб залучити до відповідальності всіх причетних.


Джерело: "МВС України"
+Поширити: