У Херсоні під російській авіаудар потрапив об’єкт критичної інфраструктури. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
15 жовтня 2023, 13:15

У Херсоні під російській авіаудар потрапив об’єкт критичної інфраструктури

У неділю, 15 жовтня, близько 10:30 ранку у Херсоні пролунав потужний вибух, ймовірно, внаслідок авіаудару російських СУ-34. За попередньою інформацією, застосували дві керовані авіабомби у районі об'єкта критичної інфраструктури. Про це повідомив Роман Мрочко, голова Херсонської міської військової адміністрації.

📢«У Херсоні пролунав потужний вибух! Одразу після цього у деяких районах міста зникла електрика. Крім того, у низці районів Херсона виникли перебої з водопостачанням», - написав Мрочко.

🚝За даними "Укрзалізниці", через відсутність електроенергії вокзал перейшов на резервне живлення. Також постраждали 11 вагонів поїзда №102 Херсон — Київ від ударної хвилі, але всі пасажири залишилися цілими. Поїзд вже покинув зону обстрілу і продовжує рухатися за розкладом.

У Херсонській ОВА повідомили про зростання числа обстрілів Херсона та області. Адміністрація уточнює, що російські війська все частіше використовують авіабомби та ракети, які раніше не застосовували. Так, у минулий четвер, 5 жовтня, через атаку загинули двоє мирних жителів.

* фото ілюстративне


Джерело: "Херсонська ОВА, Херсонська МВА"
+Поширити: