На Миколаївщині, Харківщині та Чернігівщині цивільні підірвались на мінах, є загиблі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
15 жовтня 2023, 20:47

На Миколаївщині, Харківщині та Чернігівщині цивільні підірвались на мінах, є загиблі

У Миколаївській області в результаті вибуху на міні загинув підліток. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко 15 жовтня.

📢 "У Баштанському районі Миколаївської області загинув 14-річний хлопчик. Його 12-річного товариша травмовано. Діти гралися в полі за селом. Раніше на цій території велися активні бойові дії", — повідомив міністр у телеграм-каналі.

📢За даними управління ДСНС у Миколаївській області, травмованого хлопчика доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами.

📢Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов також повідомив, що в селі Кам'янка Ізюмського району підірвався 14-річний хлопчик, який госпіталізований з пораненням.

📢Додатково на Чернігівщині в лісосмузі підірвались двоє місцевих мешканців, один з них, на жаль, загинув, – повідомив глава МВС.

❗Всього з початку повномасштабного вторгнення росії через підриви на вибухонебезпечних предметах загинуло 248 жителів України та 525 було травмовано.


Джерело: "Харківська ОВА, МВС України, ДСНС"
+Поширити: