Знищено черговий російський літак Су-25: третій за останній тиждень. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
16 жовтня 2023, 21:06

Знищено черговий російський літак Су-25: третій за останній тиждень

Бійці з оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» в Донецькій області продовжують ефективні операції проти російських сил. За останній тиждень вони успішно знищили три російські літаки Су-25, згідно з повідомленням командувача ОСУВ «Таврія», генерала Олександра Тарнавського, яке він розмістив у соцмережах.

📢 «Минулої доби ворог завдав 2 ракетних і 35 авіаційних ударів, провів 47 бойових зіткнень, крім того, здійснив 906 артобстрілів. Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ «Таврія» протягом доби виконали 1321 вогневе завдання», - заявив генерал.

📢 Щодо втрат противника, він надав інформацію: «Лише за добу на Таврійському напрямку було ліквідовано 472 російські загарбники. Знищено 36 одиниць військової техніки, включаючи чотири ББМ, вісім артилерійських систем, засіб ППО, 13 БпЛА, шість одиниць автомобільної та одна – спеціальної техніки, а також літак Су-25. Крім цього, було зруйновано склад боєприпасів загарбників».

📌Літак Су-25 – радянський штурмовик, броньований військовий літак, призначений для безпосередньої підтримки сухопутних військ над полем, а також знищення об'єктів із заданими координатами цілодобово в будь-яких метеоумовах. Цей тип літаків експлуатується з 1981 року та брав участь у різних військових конфліктах.

📅 Нагадаємо, що 13 жовтня було повідомлено про знищення чергового російського Су-25 силами оборони України.


Джерело: "Командувач Тарнавський"
+Поширити: