Голова ОБСЄ з робочим візитом прибув до Києва. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
16 жовтня 2023, 13:09

Голова ОБСЄ з робочим візитом прибув до Києва

Чинний глава Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), міністр закордонних справ Північної Македонії Буяр Османі, прибув до Києва в рамках свого робочого візиту. Про це повідомило македонське видання Сivil media, яке взяло коментар в нього у поїзді в понеділок, 16 жовтня.

Буяр Османі наголосив, що Україна є головним пріоритетом під час головування його країни в ОБСЄ, оскільки саме тут вирішується майбутнє безпекової ситуації у Європі.

📢«Коли під загрозою самі підвалини організації, потрібно фокусуватися на цьому. І саме це зараз відбувається в Україні – російська агресія проти України руйнує засади міжнародного порядку», - сказав він.

Османі вже відвідав одну з київських шкіл, яка зазнала обстрілів з боку росії.

📢«Це суворе нагадування про нагальну потребу миру. Кожна дитина заслуговує на безпеку, освіту та світле майбутнє», - поділився глава ОБСЄ у Twitter.

Османі відзначив, що своє головування в ОБСЄ він розпочав у 2023 році з поїздкою в Україну, і зараз завершує рік з візитом до Києва.


Джерело: "Сivil media"
+Поширити: